Obytné kontejnery na staveniště

facebook linkedin

Obytný kontejner na staveniště je praktickým řešením pro dočasné ubytování stavebních dělníků. Představují pohodlné a funkční místo k bydlení na staveništi, které může výrazně zvýšit komfort a efektivitu práce na staveništi. V tomto článku se budeme zabývat různými typy obytných kontejnerů, které nabízí společnost Algeco, a jejich využitím na staveništi.

 

Interiér obytného kontejneru obsahující dvě postele, skříň a stůl

Kontejnery k okamžitému ubytování

Obytné kontejnery v nabídce společnosti Algeco jsou kompletně zařízené a připravené k okamžitému nastěhování. Služba Servis 360° umožňuje okamžitý pronájem kontejneru vybaveného vybraným nábytkem a příslušenstvím (např. postele, skříně, osvětlení), stejně jako větracími a klimatizačními systémy. Díky tomu mohou zaměstnanci ihned využívat komfortní ubytování, aniž by bylo nutné provádět dlouhodobou montáž nebo úpravu interiéru.

 

Obytný kontejner s kuchyňskou linkou, sporákem, lednicí a kávovarem

Obytný kontejner s kuchyní

Obytné kontejnery vybavené kuchyní, které nabízí společnost Algeco, jsou řešením pro zaměstnance, kteří potřebují prostor pro přípravu vlastního jídla. Jsou vybaveny funkční kuchyní se sporákem, lednicí, dřezem a kuchyňskými skříňkami a umožňují šetřit čas i peníze. Toto vynikající a ekonomické řešení eliminuje nutnost využívat externí stravovací služby nebo návštěvy restaurací.

 

Interiér obytného kontejneru s koupelnou obsahující několik umyvadel a zrcadla

Obytný kontejner s koupelnou

Obytný kontejner s koupelnou zajišťuje pohodlí a hygienu na staveništi. Nabízené moduly jsou vybaveny plnohodnotnou koupelnou se sprchou, umyvadlem a toaletou. Díky tomu mohou členové stavebních týmů využívat hygienické zázemí každý den, aniž by museli opustit staveniště. Komfortní podmínky užívání po celý rok zajišťují instalované systémy větrání a vytápění.

 

Shrnutí

Obytné kontejnery nabízené společností Algeco představují komplexní řešení pro zajištění dočasného ubytování na staveništích. Díky kontejnerům připraveným k nastěhování s kuchyní a koupelnou mohou zaměstnanci pohodlně využívat sociální prostory bez ohledu na vnější podmínky.

Třípodlažní sestava obytných kontejnerů s venkovním schodištěm

 

ALGECO Service Dame

Máte projekt nebo se chcete dozvědět více o našich řešeních?

Naši odborníci Vám jsou k dispozici od pondělí do pátku, vždy od 8:00 - 17.00 hodin.
 

Zavoláme Vám zpět

Náš SERVIS 360°

Vybavení - balíčky


  • Nábytek
  • Kuchyňky
  • Sanitární doplňky
Vybavení - balíčky

Technika - balíčky


  • Sítě
  • Komunikace
  • Klimatizační technika
Technika - balíčky

Bezpečnost - balíčky


  • Požární bezpečnost
  • Bezpečnostní technika
  • Pojištění
  • Údržba
Bezpečnost - balíčky